Het vakgebied sourcing is nog altijd in beweging en maakt sterke ontwikkelingen door. Vandaar dat wij onze leden naast de basiskennis (Sourcing Foundation) ook expertsessies over verschillende onderwerpen gaan aanbieden.

Deelnemers dienen te beschikken over voldoende basiskennis. Bijvoorbeeld door eerder de betreffende foundationsessie, een vergelijkbare opleiding te hebben gevolgd of over aantoonbare kennis/ervaring te beschikken (toelating in overleg met de docent).

De sessies worden georganiseerd bij een locatie ingericht volgens de geldende Corona-veiligheidsmaatregelen. Ontvangst vanaf 13.00 met rond 16.30 een afsluitende borrel. Teneinde voldoende ruimte te hebben voor interactie kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Kosten voor deelname bedragen EUR 500,- excl. btw voor leden (niet-leden op basis van beschikbaarheid EUR 700,- excl. btw).

Annulering kan tot vier weken voor aanvang kosteloos. Bij annuleren tot twee weken voor aanvang zijn de kosten 50%, bij minder dan twee weken 100%. Uiteraard is het mogelijk om een vervanger te laten deelnemen.