Essay-prijs 2018

Jaarlijks wordt door Sourcing Nederland de zogenaamde Essay-prijs uitgereikt. Deze prijs heeft als doel iedereen aan te moedigen hun sourcingdeskundigheid in een publicatie met anderen te delen en zo een bijdrage te leveren aan verdere professionalisering van het vakgebied.

Door een deskundige jury bestaande uit Jeroen Naves, Bauke van Daalen en Erik Beulen zijn alle ingezonden publicaties beoordeeld op vernieuwing, toegankelijkheid en relevantie. Hieruit zijn drie inzendingen genomineerd en uiteindelijk is de keuze gevallen op de publicatie ‘Challenges in IT multisourcing arrangements’

Op 17 januari 2019 heeft Dr. Albert Plugge uit handen van juryvoorzitter Bauke van Daalen deze Essay-prijs mogen ontvangen en zijn de andere genomineerden uiteraard bijzonder bedankt voor hun bijdrage.

Beoordeling jury

Challenges in IT multisourcing arrangements - door Dr. Albert Plugge
Juryrapport: Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en toch goed leesbaar en zeer relevant voor onze leden. Een vervolgstudie met extra nadruk op de waardeontwikkeling in ecosystemen zou een mooie volgende stap zijn.