Al een aantal jaar melden veel leden en niet-leden van de vereniging zich aan voor onze meerdaagse training. Vorig jaar hebben we de training met één dag uitgebreid tot de driedaagse training. Met deze opleiding krijg je in drie dagen een mooi overzicht van alles wat er komt kijken bij een outsourcing. Van sourcing strategie, leverancierselectie, transitie tot exit-strategie en hercontracteren, alle facetten van de sourcing life cycle komen aan bod. En sinds vorig jaar dus uitgebreid met 3 modulen: prijsmechanismen, security en multi-vendor regie.

Algemeen
Naast de succesvolle reeks Mastersessies organiseren we ook een compacte trainingssessie. De driedaagse training bevat tien modulen die door verschillende docenten gegeven worden. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. 

Doelgroep
De  training is bedoeld voor ervaren, maar zeker ook voor minder ervaren outsourcing professionals. Dit kan zowel bij een leverancier, adviesorganisatie of uitbestedende organisatie zijn. Onze leden ontvangen een korting op de deelname prijs. Let op: er is slechts plaats voor 25 personen, dus meld je snel aan!

Data en locatie
In het najaar van 2019 organiseren wij de driedaagse training op 23, 24 en 30 september bij Aristo Utrecht.

Kosten en aanmelden 
De kosten van deze training bedragen € 1.200,- excl. BTW. Indien je lid bent van de vereniging of werkzaam bent bij een organisatie die lid is krijg je een korting van € 405,- en betaal je dus € 795.- excl. BTW. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Certificaat
Alle deelnemers die aan de training deelnemen ontvangen een deelnamecertificaat. Voor adviseurs en advocaten is deelname ook interessant voor het behalen van benodigde PE-punten!

Docenten
De extra training wordt gegeven door hoofddocent Norman Martijnse en diverse gastdocenten.

Inhoud
In deze training komen in tien modulen alle onderwerpen aan bod uit de Sourcing life cycle. Gedurende de drie dagen is er één hoofddocent en voor iedere module een gastdocent. De tien modulen zijn:

  1. Outsourcing Strategie en Besluitvorming
  2. Leveranciersselectie
  3. Vergoedingsmechanismen
  4. Contracteren enzo
  5. Security
  6. HRM Aspecten
  7. Transitie en transformatie
  8. Regie algemeen
  9. Multivendor regie
  10. Exit strategie en (her-)contracteren