Over Sourcing Nederland

Kennisontwikkeling en netwerken!

Hét kennis- en informatienetwerk voor vormgeven van succesvol samenwerken in uitbestedingsverband. Sourcing Nederland verbindt klantorganisaties, leveranciers, adviesbureaus, advocaten, zelfstandige professionals en kennisinstituten.
 

Binnenkort

Toon alle evenementen

Sourcing Foundation

Quote deelnemer: ‘Kwalitatief zeer goede sprekers van hoog niveau: fijn dat zij hun kennis willen delen’

Succesvolle samenwerking in sourcingverband vormgeven vereist kennis van de verschillende facetten die hierbij een rol spelen. Tijdens deze driedaagse training behandelen diverse docenten vanuit theorie en praktijk alle stappen uit de sourcing life cycle. Lees hier meer over het programma, data en voorwaarden.
 

Lees meer
Sourcing Foundation

Sourcing Cycle

De modules van de driedaagse training uit de Sourcing Foundation worden ook gegeven als maandelijkse mastersessie en zijn gratis toegankelijk voor leden van Sourcing Nederland (niet-leden betalen EUR 120,- excl. btw per sessie). Kijk hier voor de agenda 2019/2020 en de voorwaarden.
 

Lees meer
Sourcing Cycle

 

Lidmaatschap:
voordelen en kosten

 

Themagroepen

De leden van Sourcing Nederland zijn dagelijks bezig met de meest uiteenlopende sourcingvraagstukken. Op verzoek/initiatief van leden werken themagroepen aan diverse onderwerpen. De uitkomsten hiervan worden toegankelijk gemaakt voor alle leden.

Op dit moment hebben we de volgende themagroepen:

HRM

Taxonomie

Gedragsregels re-transitie

Young sourcing Nederland

Sourcing Life Cycle


Meer informatie

Interesse om met andere leden samen te werken aan een nieuw thema? Of bijdragen aan een van de bestaande themagroepen? Stuur een mail naar renee@sourcingnederland.nl en we nemen graag contact met u op.