Over Sourcing Nederland

Kennisontwikkeling en netwerken!

Hét kennis- en informatienetwerk voor vormgeven van succesvol samenwerken in uitbestedingsverband. Sourcing Nederland verbindt klantorganisaties, leveranciers, adviesbureaus, advocaten, zelfstandige professionals en kennisinstituten.
 

Binnenkort

Toon alle evenementen

Sourcing Foundation

28, 29 september en 5 oktober 2020

Succesvol samenwerken in sourcingverband vereist kennis van de verschillende facetten die hierbij een rol spelen. De Sourcing Foundation is een driedaagse training waarin diverse docenten vanuit theorie en praktijk alle stappen behandelen. Lees hier meer over het programma en voorwaarden.

Lees meer
Sourcing Foundation

Outsourcing is verleden tijd…of niet?

Voorwoord door de voorzitter van Sourcing Nederland, Norman Martijnse, over digitalisering. Gepubliceerd op de website van Analyse Nederland.

Lees meer
Outsourcing is verleden tijd…of niet?

 

Lidmaatschap:
voordelen en kosten

 

Themagroepen

De leden van Sourcing Nederland zijn dagelijks bezig met de meest uiteenlopende sourcingvraagstukken. Op verzoek/initiatief van leden werken themagroepen aan diverse onderwerpen. De uitkomsten hiervan worden toegankelijk gemaakt voor alle leden.

Op dit moment hebben we de volgende themagroepen:

Organisatie & Human Resources

Taxonomie

Gedragsregels re-transitie

Young sourcing Nederland

Sourcing Life Cycle

Innovatie

Interesse om met andere leden samen te werken aan een nieuw thema? Of deelnemen aan een bestaande themagroep? Mail naar renee@sourcingnederland.nl