Over Sourcing Nederland

Vergroot je voorsprong!

Ontwikkel sourcingdeskundigheid en vergroot je netwerk door Sourcing Nederland: hét kennis- en informatienetwerk voor succesvol samenwerken in sourcingverband. De vereniging verbindt klantorganisaties, leveranciers, adviesbureaus, advocaten, zelfstandige professionals en kennisinstituten.

Binnenkort

Toon alle evenementen

Zoek een partner die bij je past

Dit was een van de belangrijke tips die Edwin Idema voor ons had tijdens het webinar Regie uitbesteden...kan dat wel? Asics was op zoek naar een partner die geen ‘overkill’ zou vormen voor hun kleinschalig opgezette business units, maar mee zou kunnen groeien. Ook het belang van een open en actieve relatie met je SIAM (Service Integration And Management) partner kwam aan bod. Wil je hierover verder in gesprek? Meld je aan voor de verdiepingssessie op 8 september.

Meld je aan
Zoek een partner die bij je past

Inschrijving Sourcing Foundation gestart

In drie dagen kennis opdoen over alle facetten van de Sourcing Life Cycle op 28, 29 september en 5 oktober 2020. Vanwege Corona-virus beperkte beschikbaarheid op locatie (nog 8 plaatsen). We bieden deze Sourcing Foundation echter ook virtueel aan (10 plaatsen). Meld je aan via onderstaande button. Ook als je geen lid bent kan je deelnemen, stuur dan een bericht naar organisatie@sourcingnederland.nl

Meld je aan
Inschrijving Sourcing Foundation gestart


Lidmaatschap
voordelen en kosten


Bibliotheek

Graag ondersteunen we de kennisontwikkeling van onze leden door het aanbieden van relevante publicaties en documenten. Ook krijgen onze sprekers en leden de mogelijkheid aanbevolen literatuur te delen en eigen publicaties aan te bieden.

Recent toegevoegd:

Unpacking request for partner

Heldere uiteenzetting  over hoe Vested te implementeren bij het aangaan van een nieuwe contractuele samenwerking vanaf de onderhandeling.