Over Sourcing Nederland

Vergroot je voorsprong!

Ontwikkel sourcingdeskundigheid en vergroot je netwerk door Sourcing Nederland: hét kennis- en informatienetwerk voor succesvol samenwerken in sourcingverband. De vereniging verbindt klantorganisaties, leveranciers, adviesbureaus, advocaten, zelfstandige professionals en kennisinstituten.

Binnenkort

Toon alle evenementen

Vested: zowel leverancier als klant in hun kracht

Ons eerste hybride event: de Vested praktijkcase over de samenwerking tussen Accenture en ISS A/S Hoe een relatiegericht model zorgt voor ruimte voor zowel de klant als leverancier om zich op hun kerntaken te richten, met een enorme verbetering van de dienstverlening als resultaat. Dank aan Vivian van Eijsden en Boudewijn Hamersma voor hun interessante en enerverende presentatie. Ook erg fijn om weer eens na afloop op veilige afstand nog even na te praten onder genot van een hapje en drankje. Nog geen lid maar wil je een keer langskomen? Kijk in het overzicht wat je aanspreekt en meld je vrijblijvend aan om een keer mee te doen.

Meld je aan
Vested: zowel leverancier als klant in hun kracht

Verfris je kennis tijdens de driedaagse!

In drie dagen kennis opdoen over alle facetten van de Sourcing Life Cycle op 28, 29 september en 5 oktober 2020. Vanwege Corona-virus beperkte beschikbaarheid op locatie (nog 3 plaatsen). Meld je aan via onderstaande button. Ook als je geen lid bent kan je deelnemen, stuur dan een bericht naar organisatie@sourcingnederland.nl

Meld je aan
Verfris je kennis tijdens de driedaagse!


Lidmaatschap
voordelen en kosten


Bibliotheek

Graag ondersteunen we de kennisontwikkeling van onze leden door het aanbieden van relevante publicaties en documenten. Ook krijgen onze sprekers en leden de mogelijkheid aanbevolen literatuur te delen en eigen publicaties aan te bieden.

Recent toegevoegd:

Rabobank start verkoop 'boekhoudrobots'

Aanbevolen door onze voorzitter, Norman Martijnse. De financiële sector staat al langer onder druk, toenemende druk vanuit de Fintechs, lagere rentestand dwingt de grote financials tot creativiteit. Door deze wijze van samenwerking, waarbij de investeringspoot van de Rabobank met een nieuw strategisch product komt en daarmee een belangrijke stap maakt in de 'nieuwe' workforce en innovatie. 

Juli 2020:

Unpacking request for partner

Heldere uiteenzetting  over hoe Vested te implementeren bij het aangaan van een nieuwe contractuele samenwerking vanaf de onderhandeling.